De voordelen van het leasen van een kopieerapparaat

Bent u op zoek naar een kopieerapparaat voor uw onderneming? Leasen is een voordelige manier van financieren. lees hier alles over de voordelen en de opties van leasen.

Wanneer u een printer of kopieerapparaat wilt aanschaffen voor uw bedrijf heeft u natuurlijk de keuze uit verschillende modellen, maar u dient ook stil te staan bij de financieringsopties. Vele machines kunt u huren of kopen, maar leasen is vaak ook een voordelige optie.

De voordelen van leasen op een rij

  • Geen investering nodig
  • Laag maandbedrag
  • U betaald wat u gebruikt
  • Service en onderhoud inbegrepen
  • U maakt gebruik van de nieuwste modellen

Kopen, huren of leasen?

Wanneer u een kopieerapparaat wilt aankopen doet u een investering en heeft u dus een investeringsbedrag nodig. Wanneer u hier niet over beschikt dan kunt u er ook voor kiezen om uw kopieerapparaat te huren of te leasen tegen een laag maandbedrag. Wanneer u het apparaat huurt dan blijft deze altijd het eigendom van de verhuurder. Wanneer u leaset heeft u aan het einde van het contract echter de optie om de machine zeer voordelig aan te schaffen.

De voordelen van leasen

Zoals gezegd is leasen een interessante optie voor vele bedrijven omdat er geen investering hoeft te worden gedaan. Dat betekend dat dit geld kan worden gebruikt om andere investeringen te doen. In de meeste gevallen wordt er naast het leasebedrag per maand ook het aantal kopieën of printjes betaald. In het geval van leasen betaald u enkel wat u verbruikt en zo houd een gemakkelijk zicht op uw verbruik. Daarnaast hoeft u zich geen zorgen te maken over de inkt, toners of drums, deze zitten in het leasecontract inbegrepen.

Service en onderhoud

Het voordeel van huren is vaak dat u gebruik kunt maken van een service en onderhoudscontract welke vaak bij het huurcontract is inbegrepen. Ook in het geval van leasen kunt u hier gebruik van maken. Op deze manier bent u altijd verzekerd van een werkende machine.

Nieuwste modellen

Heeft u niet de juiste keuze gemaakt qua model? Geen probleem, wanneer u leaset kunt u uw model omruilen voor een nieuwer model. Zo bent u er zeker van dat u altijd gebruik kunt maken van de laatste technologieën op het gebied van kopiëren en printen.

 

Wij kunnen u helpen leveranciers, te vinden door antwoord te geven op slechts enkele vragen
Hebt u reeds een kopieermachine ?