Canon kopieerapparaat

Wat kost al dat fraais horen we u zeggen. Als u enig zicht wilt hebben in de kostprijs van de producten van Canon, dan kan u offertes aanvragen. Via internet kan u uw wensen opgeven en dan wordt er gratis en vrijblijvend voor u gezocht naar meerdere offertes. Zo verliest u geen tijd en kan u doen waar u goed in bent.

Als u voor uw bedrijf op zoek bent naar een kopieermachine, printer of scanner, dan moet u beslist even stilstaan bij Canon. De kans is groot dat u niet alleen een apparaat koopt, maar ook een massa know how die uw bedrijf op het gebied van documentenbeheer een heel eind vooruit brengt.

Iets meer over Canon

Canon werd in 1937 opgericht en is uitgegroeid tot een bedrijf dat wereldwijd bekendheid heeft verworven op zeer uiteenlopende markten. Wereldwijd stelt Canon meer dan 130.000 werknemers te werk die achter de filosofie staan van het bedrijf: samen leven en werken aan een gemeenschappelijk doel. Canon staat bekend om zijn innoverende en stijlvolle technologieën en is daarmee een van de meest gerespecteerde bedrijven ter wereld.

Wat kan Canon voor u doen?

Een kopieermachine of aanverwant toestel kopen bij Canon, is meer dan alleen maar een aankoop. Wie met Canon in zee gaat, zal merken dat men kan rekenen op heel wat kennis en ervaring. Gebieden waar Canon u en uw bedrijf in kan helpen zijn:

  1. Kostenbeheer. Canon zal samen met u uitstippelen hoeveel uw bedrijf kan besparen op het afdrukken van documenten. Zij bekijken samen met u de bestaande afdrukprocedures en dokteren samen met u een systeem uit waarbij u tot 30 % kan besparen. Zo zoekt men uit welke documenten op welk apparaat voordeligst kunnen afgedrukt worden.
  2. Uw productiviteit opdrijven. Meer doen in minder tijd is essentieel voor de groei van een bedrijf. Canon zoekt samen met u uit hoe u de nutteloze tijd om documenten te zoeken kan vermijden en besteden aan zinvoller werk.
  3. Het zakelijk succes vergroten. Sommige documenten worden veel nauwkeuriger bekeken als zij in een gepaste kleur worden aangeboden. Onderzoek heeft aangetoond dat het gebruik van de juiste kleur er voor zorgt dat klanten veel sneller geneigd zijn om uw document te lezen én te onthouden.
  4. Veiligheid. Een afdrukomgeving waarin niet iedereen in uw documenten kan kijken, is belangrijk. Canon kan zorgen voor toegangsbeperkingen voor bepaalde gebruikers.
  5. Milieuvriendelijk. Zaken doen met aandacht voor het milieu is al lang geen zaak meer van mensen op geitenwollen sokken. Iedere ondernemer die zichzelf respecteert werkt met milieuvriendelijke materialen. Dit verhoogt ook het aanzien bij uw klanten. Werken met apparaten van Canon toont aan dat u milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel voert.

Waarom kiezen voor een samenwerking met Canon?

Mochten de bovenstaande argumenten u nog niet overtuigd hebben om met Canon in zee te gaan, dan hebben we nog enkele argumenten in petto:

  • Canon bedient miljoenen klanten,
  • Canon is zowel actief in kleine bedrijven als in multinationals,
  • Canon is vertrouwd met een ruim aantal sectoren: onderwijs, gezondheidszorg, overheid,…
  • Canon is marktleider op het gebied van kopieerapparaten en aanverwante producten.

Dit alles zorgt er voor dat Canon doorheen zijn geschiedenis een ijzersterke reputatie heeft opgebouwd.

Wat kost al dat fraais horen we u zeggen. Als u enig zicht wilt hebben in de kostprijs van de producten van Canon, dan kan u offertes aanvragen. Via internet kan u uw wensen opgeven en dan wordt er gratis en vrijblijvend voor u gezocht naar meerdere offertes. Zo verliest u geen tijd en kan u doen waar u goed in bent.

Wij kunnen u helpen leveranciers, te vinden door antwoord te geven op slechts enkele vragen
Hebt u reeds een kopieermachine ?