Technologie

Analoog en digitaal fotokopieerapparaat

Hoewel de meesten onder ons maar 1 soort van fotokopieerapparaat kennen bestaat er wel degelijk nog een verschil tussen de analoge kopieermachine en de digitale. Het analoog fotokopieerapparaat gebruikt eigenlijk een soort van elektronisch geladen rol, namelijk de drum. Deze bevat onder andere een semiconductor als coating waardoor deze kan geleiden bij vormen van lichtinval. De drum draait langs de toner die eigenlijk een soort van inkt is. De drum bevat nu toner op de plaatsen waar er een tekst of afbeelding stond. Daarna haalt men de toner langs een leeg blad en wordt hij hieraan gehecht en gesmolten op het papier. Dit kan er niet meer af en dus is onze afbeelding of tekst gekopieerd.

lire plus »

Meer professionalisme met A3 scanner formaat

Een A3 scanner of printer lijkt voor velen een totaal overbodige luxe maar toch is het belangrijk om even stil te staan bij de voordelen die een A3 scanner of printer u kan opleveren. Door de crisis die meer en meer rondom ons toeslaat is het logisch dat men op vele vlakken gaat besparen. Met een A3 scanner kan men ook heel wat besparen, namelijk eerst en vooral op tijd.

lire plus »

Kopieerapparaat voor grote volumes

Drukt of produceert uw bedrijf aanzienlijke hoeveelheden documenten? Dan zou het verstandig zijn om over te schakelen naar een kopieerapparaat voor grote volumes, een apparaat dat toelaat om een groot aantal documenten af te drukken in minder tijd.

lire plus »

Kopieerapparaat leasen

Als u uzelf wil uitrusten met een kopieermachine, is het mogelijk om te gaan voor een leasing. In feite kunt u de beste kopieerapparaten leasen de beste machines en toch veel geld besparen. U hoeft geen dure machine aan te kopen en het onderhoud is vaak inbegrepen in het leasecontract.

lire plus »

3D Printer

De nieuwste ontwikkeling op het gebied van printers is de 3D printer die 3 dimensionale modellen kan produceren. Hij ziet er uit als een gewone printer maar dan wel een stuk groter omdat er ruimte moet zijn om de tastbare modellen te creëren.

lire plus »
Wij kunnen u helpen leveranciers, te vinden door antwoord te geven op slechts enkele vragen
Hebt u reeds een Kopieermachine ?