Hoe kiezen ?

Waarop moeten we letten als we een laserprinter kopen

Over het algemeen staat een laserprinter bekend om het afdrukken van zeer scherpe en duidelijke afdrukken. Bovendien zijn laserprinters ook beduidend sneller dan inkjet printers. Toch is er nog een groot verschil tussen de verschillende laserprinters en moeten we toch met een aantal zaken rekening houden en vergelijken als we een laserprinter kopen.

lire plus »

Draadloze scanner

Moet u vaak thuis scannen of bent u vaak onderweg en moet u op verplaatsing ook regelmatig kunnen scannen? Dan is een draadloze scanner misschien iets voor u. Er zijn momenteel hele compacte draadloze scanners op de markt, ze lijken een beetje op een stijltang, waarmee u heel snel foto’s, recepten of bijvoorbeeld aankoopfacturen mee kunt scannen.

lire plus »

Fax kopen

Voordat e-mail een van de meest gebruikte manieren werd om teksten en afbeeldingen door te sturen en dat op zowel privé als zakelijk gebruik, was de fax het belangrijkste communicatiemiddel om dit te doen. Ook nu nog worden faxen veel gebruikt maar het zijn wel vooral bedrijven die nog een fax kopen.

lire plus »

Een printer huren

Wilt u een printer huren of kopen dan zijn er verschillende soorten printers waartussen u zult moeten kiezen. Er zijn Laserjet printers, inktjet printers of u kunt kiezen voor een multifunctional.

lire plus »

Een professionele printer

Als u op zoek bent naar een professionele printer voor uw bedrijf dan zult u een keuze moeten maken tussen een kleurenprinter of een zwart-wit printer. Er zijn zeer efficiënte professionele zwart-wit printers op de markt die naargelang het type een kleine of grote hoeveelheid opdrachten aan kunnen tegen de beste snelheid.

lire plus »
Wij kunnen u helpen leveranciers, te vinden door antwoord te geven op slechts enkele vragen
Hebt u reeds een Kopieermachine ?