Het assortiment van Canon printers is grondig vernieuwd

Als iemand spreekt over een kantoor printer, dan valt het woord Canon ongetwijfeld. Canon is één van de marktleiders in het maken en verkopen van diverse printers. Dit kan zowel gaan over een professionele printer als over een grotere, industriële printer.

 

Als iemand spreekt over een kantoor printer, dan valt het woord Canon ongetwijfeld. Canon is één van de marktleiders in het maken en verkopen van diverse printers. Dit kan zowel gaan over een professionele printer als over een grotere, industriële printer.

Een nieuw gamma Canon printers

Het printer assortiment van Canon werd grondig vernieuwd. Een voorbeeld hiervan is de Canon printer MP 550. De Canon printer PIXMA MP550 stelt zowel particuliere gebruikers, liefhebbers van fotografie en professionelen in staat om met hun prints nog betere resultaten te behalen en behoort tot de elite van de canon fotoprinters. Dit toestel produceert afdrukken die van superhoge kwaliteit zijn en bij het gebruik van Canon printer inkt en fotopapier kunnen deze afdrukken tot 30 jaar meegaan.
Een ander model van Canon is de printer: Canon MP540. Met dit toestel print u direct foto’s van uw digitale camera of USB-stick. Dit toestel behoort tot de selectie van de meest veelzijdige printers. Canon all in one toestellen kennen namelijk een zeer grote opmars en verkopen als zoete broodjes en de MP 540 behoort tot dit segment.

Een printer met wifi

Een Canon printer, draadloos bruikbaar of voorzien van wifi is vandaag de dag niets nieuws meer. Uiteraard heeft ook Canon op de evolutie ingespeeld en hebben ook zij toestellen die over deze opties beschikken. De Canon printer MP 640 is een toestel dat diverse functies bevat en inktbesparend werkt. Er zijn vijf verschillende inkttanks voorzien, elk afzonderlijk vervangbaar, waardoor inktverspilling tot het minimum gereduceerd is.

Een Canon printer installeren zonder problemen

Een Canon printer wordt bijna altijd afgeleverd met de nodige programma’s om het toestel probleemloos te kunnen installeren. Zo heeft men zelden moeilijkheden bij het snel gebruiken van een nieuw aangekochte Canon printer. Wifi en bijkomende opties installeren verloopt ook hoegenaamd vlekkeloos door de aanwezigheid van de goede handleidingen bij elk toestel.

Er bestaan tientallen modellen van Canon printers zoals de Canon IP 4700 printer, de Canon printer MP 520 of de Canon printer MP 560, die stuk voor stuk toestellen zijn met diverse mogelijkheden en elk hun specifieke mogelijkheden. Elk bedrijf of elke persoon heeft echter zijn eigen vereisten voor een toestel dus is het belangrijk alle toestellen goed tegen elkaar af te wegen en dit zowel op gebied van functies als op gebied van kostprijs. Prijzen vergelijken kan u veel geld besparen en kan verhinderen dat u nodeloos veel geld uitgeeft aan een toestel die oneindig veel functies heeft die u toch nooit zal gebruiken.

Vraag daarom vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan. Binnen de 48 uur ontvangt u diverse offertes die u toestaan meerdere toestellen te vergelijken zonder aankoopverplichting.

Waar wacht u nog op???!!!

Wij kunnen u helpen leveranciers, te vinden door antwoord te geven op slechts enkele vragen
Hebt u reeds een kopieermachine ?