Een A3 laserprinter vinden

Een A3 laserprinter aankopen en zeker zijn van kwaliteit is niet altijd even makkelijk als men zou denken. Gewone laserprinters zijn massaal op de markten aanwezig en eigenlijk overal perfect verkrijgbaar maar een A3 laserprinter kopen vraagt toch wel enig zoekwerk alvorens men een geschikt toestel kan vinden.

Dubbel zo groot

A3 laserprinters en A3 papier zijn eigenlijk veel minder gekend dan andere papierformaten. A3 formaten worden voornamelijk gebruikt in de grafische wereld. A3 papier is namelijk dubbel zo groot als papier van A4 formaat.  Het is 420 x 594 millimeter groot en is dus vele groter dan een standaard blad zoals iedereen dit kent.  Het afdrukken op A3 papier is niet mogelijk met eender welke printer en daarom zijn er veel bedrijven die een A3 laserprinter aanschaffen. De firma’s die kiezen voor deze investering weten dat een optimale kwaliteit van de afdrukken zeer belangrijk is, zeker in de grafische sector en dus is het voor hen uitermate belangrijk om te investeren in goede machines. Voor hen is dit namelijk hun broodwinning dus goede machines zijn onontbeerlijk.

A3 laserprinter: kleur of zwart-wit

Een A3 laserprinter is zowel beschikbaar in kleurversies als in zwart-wit. Om hierin een keuze te maken moet men vooral het gebruik bekijken:  waarvoor moet de printer dienen en hoeveel heeft men de printer nodig. Kleurenprints zijn altijd veel mooier en presenteren ook veel beter. Vooral voor bedrijven kan dit een grote meerwaarde opleveren, zoals bij presentaties. Als men namelijk een bepaalde presentatie moet maken om nieuwe klanten te overtuigen, dan komt alles in kleur veel professioneler over. Een A3 laserprinter is dan ook altijd een goede investering voor bedrijven die vooruit willen.

All-in-one

De printers hebben een sterke evolutie doorgemaakt en ook voor een A3 laserprinter is er ondertussen een all-in-one model gemaakt. Dit betekent eigenlijk dat deze printer, naast enkel maar het afdrukken ook nog andere bewerkingen kan uitvoeren.  Men kan met deze A3 printer ook scannen, faxen en kopiëren. Met andere woorden, men hoeft geen drie verschillende toestellen meer te kopen maar men kan het allemaal met één zelfde toestel doen. De meeste all-in-one printers kunnen geen A3 formaten behandelen maar ook dit is nu bij bepaalde toestellen dus wel mogelijk.

Wenst u over te gaan tot de aankoop van een A3 laserprinter, kijk dan goed rond en vergelijk eerst en vooral de prijzen alvorens over te gaan tot uw aankoop. U koop namelijk niet elke dag een nieuwe printer en bovendien moet u zeker zijn van het feit dat uw investering ook daadwerkelijk zal kunnen doen wat u wenst te doen. Vraag dus vandaag nog uw vrijblijvende offertes aan en vergelijk alle mogelijkheden van verschillende toestellen.  Ook de prijzen zijn niet onbelangrijk en op die manier kan u zelf gaan uitzoeken welke leverancier u het beste toestel kan bieden tegen de beste prijs.

Wij kunnen u helpen leveranciers, te vinden door antwoord te geven op slechts enkele vragen
Hebt u reeds een kopieermachine ?