Kiezen we voor een kleine printer of zien we het groot?

Vele mensen hebben bij hun computer of laptop een printer of een multifunctioneel (fax, scanner,printer, kopieermachine) staan. Bij velen heeft de grootte van het toestel een beperkte rol gespeeld maar voor sommige mensen speelt dit een hoofdrol in het maken van hun keuze.

Vele mensen hebben bij hun computer of laptop een printer of een multifunctioneel (fax, scanner,printer, kopieermachine) staan. Bij velen heeft de grootte van het toestel een beperkte rol gespeeld maar voor sommige mensen speelt dit een hoofdrol in het maken van hun keuze.

Plaatsgebrek

Vaak wordt een kleine printer gekozen door het feit dat men echt plaatsgebrek heeft in huis. Men kan wel plaats vrijmaken voor een pc: dus voor een scherm, een driver en een toetsenbord, maar al de rest die daar eigenlijk bij hoort is gewoon vulling. Desalniettemin vindt iedereen het wel belangrijk zelf documenten te kunnen afdrukken. Iedereen wil onafhankelijk zijn de dag van vandaag en wil zelf alles kunnen afdrukken wat men nodig heeft. Een printer is dus onmisbaar voor iedereen die met een pc werkt. Het is dus ook belangrijk om te weten dat er ontelbaar veel soorten printers op de markt zijn en dat men hierin een zeer bewuste keuze moet maken.

Wat wil ik afdrukken?

Als men een printer wenst aan te schaffen, dan moet men eerst en vooral gaan bekijken waarvoor men de printer wil gebruiken. Als men enkel kleine brieven, documenten of mailtjes wenst af te drukken, dan is een kleine printer echt ideaal. Men kan kiezen voor een echt “basic” model, waar men enkel zwart-wit afdrukken mee kan maken. Veel snufjes komen bij dergelijk toestel niet aan te pas. De kostprijs hiervan is dan uiteraard ook niet extreem hoog en ideaal voor mensen die geen grote investeringen wensen te maken.

Mag het iets meer zijn?

Uiteraard zijn er ook mensen die heel veel documenten moeten afdrukken en dus ook een uitgebreider model nodig hebben. Ook als men kleurenafdrukken wenst te maken is het belangrijk dat men een toestel heeft die toch wel redelijk wat kwaliteit aflevert.

Bovendien zijn er ook steeds meer en meer mensen die bijvoorbeeld zelf hun fotoafdrukken uitprinten thuis en niet meer naar de fotograaf gaan hiervoor. Om dan mooie en degelijke foto’s te kunnen produceren heeft men uiteraard een degelijke printer nodig en dit is uiteraard een goeie reden om dan een groter of uitgebreider toestel te kopen. Vooral op gebied van afdrukmogelijkheden en diverse functies heeft men dan veel meer mogelijkheden en kan men echt perfecte foto’s afdrukken.

Een kleine printer van formaat, grote mogelijkheden…

Ondertussen moeten we wel beseffen dat een kleine printer niet altijd betekent dat de mogelijkheden ook klein zijn. Vele kleinere printers hebben evenveel mogelijkheden en zelfs soms nog veel meer functies dan eender welke andere grote printer. Ze hebben bovendien het voordeel overal beter in, op en bij te passen en veel gemakkelijker in gebruik te zijn.

Ook kleine printers zijn verkrijgbaar in allerlei merken dus voor iemand die een nieuwe printer wenst aan te schaffen is het uiteraard ideaal eerst vooraf diverse offertes aan te vragen. Men kan offertes aanvragen bij lokale winkels maar dan moet men echt ook telkens ter plaatse langsgaan bij deze verdelers dus men zou echt veel beter geholpen zijn indien men dit van op afstand kan uitvoeren.

Wij bieden u uiteraard de oplossing hiervoor! Vraag vandaag nog uw offerte aan en wij bezorgen u binnen de 48u diverse offertes zonder dat u ook maar 1 stap buiten uw deur dient te zetten. Bovendien zijn alle offertes volledig vrijblijvend.

Waar wacht u dus nog op?

Wij kunnen u helpen leveranciers, te vinden door antwoord te geven op slechts enkele vragen
Hebt u reeds een kopieermachine ?