U zoekt een kopieermachine te koop?

Een kopieermachine te koop? Op basis daarvan kan u bij meerdere leveranciers offertes vragen.

Een kopieermachine is een apparaat dat in geen enkel bedrijf nog weg te denken is. De steeds toenemende paperassen die men moet bijhouden, zorgen er voor dat men vlug kwalitatief goede kopieën wilt maken. Als u een kopieermachine zoekt om te kopen, zijn er verschillende mogelijkheden.

 

Zelf op zoek gaan naar een kopieermachine die te koop is

U kan zelf een zoektocht opstellen waarbij u leveranciers van kopieermachines aanschrijft. Aangezien iedere kopieermachine andere mogelijkheden heeft, is het aangewezen om te vergelijken. Een kopieermachine koop je niet zoals een brood in de eerste de beste winkel. U moet zich goed afvragen wat u van de machine verlangt. Een kopieermachine te koop? Op basis daarvan kan u bij meerdere leveranciers offertes vragen.

professionele kopieermachines
kopieermachine te koop

Deze tip spaart u tijd en geld uit! In plaats van zelf op zoek te gaan naar alle mogelijke kopieermachines, kan u dit werk net zo goed uitbesteden. Al is het woordje uitbesteden hier niet op zijn plaats. Als u via internet ingeeft wat u verlangt van een kopieermachine, dan wordt er voor u gratis en vrijblijvend een zoektocht naar offertes georganiseerd. Binnen de kortste keren krijgt u een aantal offertes in uw mailbox. De tijd die u hiermee uitspaart kan u spenderen in uw eigen zaak.

 

Kopieermachine te koop: wat moet de machine kunnen?

Het is dus belangrijk dat u op voorhand bepaalt wat de kopieermachine moet kunnen. Om de beste koop voor uw specifiek bedrijf te vinden, doet u er goed aan om volgende zaken te overwegen:

  • Moet het apparaat uitsluitend kunnen kopiëren of wenst u het ook te gebruiken als printer, scanner, fax,…?
  • Maakt u alleen zwart-wit kopieën of kopieert u ook documenten in kleur?
  • Welk budget wenst u te spenderen aan de aankoop van de kopieermachine?
  • Op welke papierformaten wenst u te kopiëren?
  • Hoeveel mensen zullen het apparaat bedienen?

 

 

Kopieermachine te koop: nieuw of tweedehands?

U kan zich uiteraard ook afvragen of de kopieermachine die u gaat kopen noodzakelijk nieuw moet zijn. Via tal van zoekertjessites vindt u een massa kopieerapparaten. Een tweedehands kopieermachine toestel is vanzelfsprekend goedkoper dan een nieuw toestel. Ook kan u een tweedehands toestel overwegen omdat u dan voor de prijs die u zou spenderen aan een nieuw toestel een apparaat kan kopen met meer mogelijkheden.
Tweedehands apparaten hebben natuurlijk zo hun addertjes onder het gras. Is het toestel effectief nog in goede staat? Zal u garantie hebben bij de aankoop van de kopieermachine? Koopt u het toestel aan bij een particulier (waardoor u geen garantie hebt en ook geen aankoopfactuur die u kan inbrengen)?
Al deze zaken moet men goed bedenken als men uitkijkt naar een tweedehands kopieerapparaat. Zorg er voor dat u de teller kan bekijken, zodat u weet hoeveel kopieën het apparaat reeds maakte. Vraag ook na of het toestel met een onderhoudscontract werd gebruikt. In dat geval zal het doorgaans stipter onderhouden zijn dan wanneer men zelf de technieker moest contacteren voor onderhoud.

Wij kunnen u helpen leveranciers, te vinden door antwoord te geven op slechts enkele vragen
Hebt u reeds een kopieermachine ?