Kyocera: afdrukken betaalbaar houden

Kyocera kopieermachines en printers : vergelijk de beste aanbiedingen van erkende leveranciers. Het is gratis en vrijblijvend!

De kosten die een bedrijf moet maken voor het printen, scannen of kopiëren van documenten kunnen torenhoog oplopen. Toestellen van Kyocera proberen deze oplopende kosten zo minimaal mogelijk te houden zonder daarbij kwaliteit uit het oog te verliezen.

 

Het bedrijf Kyocera

Kyocera is een Japans bedrijf dat in 1959 werd opgericht. Het bedrijf is vooral gespecialiseerd in het maken van printers, kopieermachines en scanners. Ook geluidsapparatuur werd in de jaren 80 gemaakt. In 2000 sloegen de bedrijven Kyocera en Mita de handen in elkaar. De filosofie van het bedrijf bestaat er in om printers en aanverwante producten op de markt te brengen zonder daarbij het ecologische aspect niet te verwaarlozen.
Voetballiefhebbers kennen het bedrijf Kyocera zeker door hun sponsoring van voetbalclub Den Haag. Het stadion van deze voetbalploeg heet trouwens het Kyocera stadion.

Kyocera kopieermachine
leasing kopieermachine

Mooi al die producten, maar u vindt de investering te groot? Overweeg dan zeker een operationele leasing. Op die manier kan u zonder zware investering over de modernste apparatuur beschikken. Het maandelijks te betalen bedrag wordt op voorhand afgesproken, en u hoeft zich geen zorgen meer te maken omtrent aankoop en/of onderhoud

 

Waarvoor kan u bij Kyocera terecht?

Voor het beheren en verwerken van al uw documenten kan Kyocera elk bedrijf, groot en klein, bijstaan. Kyocera zorgt voor een groot aantal oplossingen op het vlak van documentenbeheer. Aangezien ieder bedrijf uniek is, zorgt men bij Kyocera steeds voor een oplossing op maat. Zo kan men het printerpark in ieder bedrijf optimaal gebruiken en onder controle houden.
De printers van Kyocera zijn uiterst betrouwbaar en milieuvriendelijk. Zij staan garant voor prachtige afdrukken, zowel in zwart-wit als in kleur. De Ecosys-printers van Kyocera maken gebruik van een duurzame drum en een tonervulling die duizenden pagina’s kan printen. Deze technologie zorgt voor een lage kostprijs en milieuvriendelijke werkwijze.
Ook de kopieermachines zijn zeer geavanceerde producten die met allerlei applicaties kunnen uitgebreid worden. Zowel kopieën in zwart-wit als in kleur zijn steeds van superieure kwaliteit.

 

De service van Kyocera

Uw contact met Kyocera houdt niet op bij de aanschaf van een printer of kopieertoestel. Klanten van Kyocera kunnen beroep doen op een uitgebreide dienstverlening na verkoop. Zo kan men via een all-in service contract voortdurend beroep doen op Kyocera voor het bestellen van toners of voor het melden van storingen.

Goed om te weten
Kyocera printers

wist u dat Kyocera voor u uw lege cartridges milieuvriendelijk afvoert zonder dat dit extra kosten voor u met zich meebrengt?

Ontbreekt het u aan de tijd om op zoek te gaan naar het apparaat dat best bij uw bedrijf past? U heeft geen zin om rond te bellen en offertes aan te vragen? Laat dit werk dan over aan anderen. Op internet vindt u zeker bedrijven die voor u gratis en vrijblijvend op zoek gaan naar offertes. U geeft in wat voor uw bedrijf belangrijk is en binnen de kortste keren krijgt u meerdere offertes in uw mailbox. Uw taak bestaat er dan alleen nog in om er de meest gunstige offerte uit te kiezen.

Wij kunnen u helpen leveranciers, te vinden door antwoord te geven op slechts enkele vragen
Hebt u reeds een kopieermachine ?