Mobiele printer

Ontvang gratis 4 offertes van erkende leveranciers van mobiele printers!

Het zinnetje “ik zal u het contract, de offerte, de bestelbon,…” opsturen behoort voorgoed tot het verleden. Met een mobiele printer drukt u ter plaatse af wat belangrijk is. Iedereen die vaak onderweg is, kan naast een laptop bijna niet meer zonder mobiele printer. Zeker niet als men een imago van ondernemer die mee is met de tijd wilt uitstralen.

Wat zijn de voordelen van een mobiele printer?

Een mobiele printer is niet alleen een apparaat om imago uit te stralen, maar het biedt tal van mogelijkheden:

  1. U kan direct inspelen op vragen of wensen van uw klanten.
  2. De mobiliteit en de vrijheid worden een pak efficiënter.
  3. Minder onkosten, want verwerking op kantoor van bepaalde afspraken hoeft niet meer.
  4. U kan bij een klant steeds een tastbaar bewijs achterlaten, wat het vertrouwen in uw onderneming doet toenemen.
  5. Nauwkeurigheid: onleesbare handschriften of zaken die men onderweg naar kantoor vergeten is behoren tot het verleden.
  6. Verhoogde omzet: verkopers kunnen de klant onmiddellijk een overeenkomst doen tekenen terwijl de interesse in het product nog levendig is.
  7. Gebruiksvriendelijkheid: uiteraard is een mobiele printer zeer gebruiksvriendelijk en past dit toestel doorgaans in een doorsnee aktetas.

Waar worden mobiele printers gebruikt?

Mobiele printers zijn niet uitsluitend efficiënt voor gewiekste verkopers die zo vlug mogelijk een bestelbon willen laten ondertekenen. Op heel veel vlakken kan er gebruik gemaakt worden van een mobiele printer:

  1. De serviceverleners binnen uw bedrijf kunnen bij de klant tastbare documenten achterlaten: een rapport van wat zij gepresteerd hebben, de factuur, bestelbonnen,…
  2. Binnen de logistiek is een mobiele printer zeker een handig toestel. Chauffeurs kunnen ter plaatse facturen afdrukken, orders opmaken, bestellingen afdrukken, voorraadgegevens afdrukken,…
  3. Hulpdiensten en politiediensten maken ook vaak gebruik van mobiele printers. Bij ziekenvervoer kan men het medisch rapport van een patiënt afdrukken, de politie kan ter plaatse getuigenverslagen afdrukken of bekeuringen uitschrijven.

Welke mobiele printer kiezen?

Aangezien een mobiele printer op verschillende domeinen kan gebruikt worden, kiest u best een apparaat dat het best aan uw verwachtingen beantwoordt. De meeste mobiele printers beschikken standaard over heel wat mogelijkheden, maar zijn uitbreidbaar met tal van opties. Dit alles maakt de keuze voor u natuurlijk niet gemakkelijk. Het verstandigst is dat u eerst goed overweegt wat u van uw mobiele printer zal verlangen. Aan de hand van uw “verlanglijstje” kan u op zoek gaan naar het meest geschikte apparaat. U kan uw verlangens ook via internet doorgeven en dan worden er voor u meerdere offertes gezocht bij mogelijke leveranciers. Reeds na 48 uren kan u in uw mailbox de offertes raadplegen en rustig van achter uw computer de meest geschikte offerte uitkiezen. En het mooiste van al is nog dat deze dienst compleet gratis is en ook tot niets verplicht. Kortom, deze werkwijze bespaart u heel wat tijd en zoekwerk.

Wij kunnen u helpen leveranciers, te vinden door antwoord te geven op slechts enkele vragen
Hebt u reeds een kopieermachine ?