Printen zonder zorgen door een printer te leasen

Stel dat u kost wat kost een bepaald merk van printer of bijhorend toestel wilt, dan kan u een offerte laten opmaken. Met deze offerte kan u bij een leasingmaatschappij gaan die doorgaans wel bereid zal zijn om uw geliefde toestel voor u te leasen.

Documenten afdrukken in een bedrijf is een kost die niet zomaar te verwaarlozen is. Nochtans kan men via een doordachte manier van werken heel wat onkosten besparen. Zo is er de investering in machines om te printen, te kopiëren of te scannen. Deze investering kan men min of meer omzeilen door te kiezen voor de formule van leasen.

 

Waarom kiezen om een printer te leasen?

Meer en meer kiezen bedrijven er voor om printers en aanverwante producten te leasen via een all-in formule. Op die manier wordt de hoge investeringskost omzeild en kan men via een vast maandelijks bedrag beschikken over moderne apparatuur.
Men stelt dat leasen een interessante formule wordt als men jaarlijks 5.000 afdrukken heeft. Printers leasen heeft een aantal voordelen die niet min zijn:

  • Een service op maat. Meestal zorgt een leasingmaatschappij er voor dat men van een constante dienstverlening kan genieten. Valt één van uw apparaten uit, dan staat men doorgaans binnen de kortste keren klaar met een hersteller of een vervangtoestel. Ook wordt er bedrijf per bedrijf gekeken naar wat de meest interessante toestellen zijn. U hoeft dus geen tijd en energie te steken in het zoeken naar het meest passende toestel.
  • Goed om te weten
    printer leasen

    U wilt toch uw zegje doen in de beslissing over welk toestel er zal komen? Dan kan u doorgaans ook zelf aan de maatschappij die zal leasen een aankoop voorstellen. Stel dat u kost wat kost een bepaald merk van printer of bijhorend toestel wilt, dan kan u een offerte laten opmaken. Met deze offerte kan u bij een leasingmaatschappij gaan die doorgaans wel bereid zal zijn om uw geliefde toestel voor u te leasen.

  • Zekerheid omtrent het tarief. Met de maatschappij waarbij u de printer(s) gaat leasen, spreekt u op voorhand een vast maandelijks bedrag af. Op die manier komt u niet voor onaangename verrassingen te staan, ook als er herstellingen zouden moeten gebeuren.
  • Fiscaal voordeel. Apparaten die u leaset kunnen zonder enig probleem volledig fiscaal ingebracht worden. U hoeft geen rekening te houden met afschrijven en dergelijke.
  • Flexibele contracten. Stel dat in de loop van de periode van de leasing uw behoeften veranderen, dan kan u doorgaans overstappen op een ander toestel. Indien u plots meer moet afdrukken dan oorspronkelijk gepland, of indien uw afdrukken aan andere vereisten moeten voldoen (bijvoorbeeld in kleuren afdrukken), dan kan een soepel contract er voor zorgen dat u een nieuw toestel kan hebben. Dergelijke investering zou men niet doen als het toestel zou moeten aangekocht worden.
Wij kunnen u helpen leveranciers, te vinden door antwoord te geven op slechts enkele vragen
Hebt u reeds een kopieermachine ?