Schaf een printer met scanner aan, het zal u tijd en geld besparen

Een aantal jaren geleden waren printers en scanners twee gescheiden toestellen waarbij de scanner nog relatief nieuw was voor iedereen. Het waren vooral de grote bedrijven die deze toestellen aanschaften en de kostprijs was toen ook nog hoog.

Zonder printer en scanner hoort u er niet meer bij | Printer installeren is simpel | Printers kopen of leasen

Een aantal jaren geleden waren printers en scanners twee gescheiden toestellen waarbij de scanner nog relatief nieuw was voor iedereen. Het waren vooral de grote bedrijven die deze toestellen aanschaften en de kostprijs was toen ook nog hoog.

Zonder printer en scanner hoort u er niet meer bij

Ondertussen zijn we geruime tijd verder en vindt men het zeer raar als u niet over een printer en scanner in 1 beschikt. Gewone briefwisseling valt meer en meer weg en dit vervangt men door mails die men verstuurd met bijlagen. Om die bijlagen te kunnen inscannen kan men dus het best een printer met scanner aanschaffen. Als u alles via mail kan versturen zal u dit veel tijdsverlies besparen want in vele gevallen krijgt men enkele seconden later het document al binnen. Vooral bij facturen kan dit veel voordelen bieden. In vele gevallen laat men het toe de facturen via mail te versturen waardoor de betaling ook veel sneller kan gebeuren door klanten. Openstaande debiteuren zijn een groot probleem geworden en kunnen in extreme gevallen het einde betekenen van uw eigen zaak. Als men dit kan vermijden door de aanschaf van een printer, scanner, kopieer of faxtoestel, dan kan dit enkel maar in uw voordeel zijn.

Printer installeren is simpel

Vroeger leverde de installatie van een printer dikwijls problemen op. Het was een tijdrovende klus en dikwijls liep er van alles mis. Ondertussen hebben de meeste professionele printers een zeer simpel installatiepakket bij het toestel die ons toelaat op korte tijd een nieuwe printer aan te sluiten. Ook bij de nieuwste draadloos printers of printers met wifi gaat dit uitermate vlug. Sommige leveranciers verzorgen bovendien zelf de installatie van een nieuwe printer met scanner indien u dit wenst.

Printers kopen of leasen

Vroeger kon men enkel een nieuwe printer verkrijgen door deze aan te kopen. Men kan nu echter ook al een printer leasen. Er zijn vele firma’s die leasingcontracten aanbieden voor printers of scanners en dit kan interessant zijn als u graag regelmatig een nieuw toestel hebt. De duurtijd van deze contracten kan door u met de firma besproken worden en op die manier beschikt u steeds over de beste printer die er op dat ogenblik op de markt is. Extreem duur? Neen, de kostprijs van dit alles valt relatief mee maar uiteraard dient men te bespreken wat voor u als klant belangrijk is en welke verschillende zaken het contract moet bevatten.
Vraag vandaag nog uw offerte aan voor de leasing of aankoop van een nieuwe printer met scanner en u zal zien dat de prijs al bij al goed zal meevallen. Binnen de 48 uur zal u de gevraagde offertes ontvangen en dit van diverse leveranciers. Op die manier kan u zelf verder contact opnemen met welke leverancier u eventueel wenst samen te werken en kan u bijkomende vragen stellen. Het zijn één voor één uiterst professionele bedrijven die perfect uw behoeftes zullen analyseren en u zullen begeleiden bij uw aankoop of leasing.

Wij kunnen u helpen leveranciers, te vinden door antwoord te geven op slechts enkele vragen
Hebt u reeds een kopieermachine ?