Een professionele printer

Als u op zoek bent naar een professionele printer voor uw bedrijf dan zult u een keuze moeten maken tussen een kleurenprinter of een zwart-wit printer. Er zijn zeer efficiënte professionele zwart-wit printers op de markt die naargelang het type een kleine of grote hoeveelheid opdrachten aan kunnen tegen de beste snelheid.

Een professionele printer, kleur of zwart-wit

Als u op zoek bent naar een professionele printer voor uw bedrijf dan zult u een keuze moeten maken tussen een kleurenprinter of een zwart-wit printer. Er zijn zeer efficiënte professionele zwart-wit printers op de markt die naargelang het type een kleine of grote hoeveelheid opdrachten aan kunnen tegen de beste snelheid. Ze zorgen dat u al uw documenten op een flexibele en efficiënte manier kunt printen. Door de juiste keuze van een professionele zwart-wit printer zult u uw productiviteit en winstgevendheid kunnen vergroten. Bovendien zijn de meeste modellen modulair en uitbreidbaar zodat u uw printer steeds kunt aanpassen wanneer uw professionele behoeftes zouden veranderen.

Wilt u digitale afdrukken in kleur maken dan kiest u bete voor een professionele kleurenprinter. Een dergelijke professionele printer kan snel afdrukken maken van superieure kwaliteit en in vele verschillende pagina-aantallen. Ze beschikken meestal over een uitgebreid kleurbeheer en specifieke grafische eigenschappen.

De professionele printer, de multifunctionele printer

Als professionele printer wordt er ook vaak voor een multifunctionele printer gekozen. Deze combineert verschillende apparaten in 1 toestel: printer, fax, scanner en kopieerapparaat. U bespaart zo niet alleen plaats maar ook tijd doordat alles gecentraliseerd is. Bovendien is het vaak goedkoper een multifunctionele printer te kopen dan alle benodigde toestellen apart. Ook de gebruikte technologie bij multifunctionele printers staat niet stil. Zo komen er tegenwoordig steeds meer draadloze modellen op de markt. U heeft geen last meer van vervelende kabels die overal in de weg liggen en u kunt ze overal en eenvoudig installeren. Er zijn ook wifi printers, professionele multifunctionals die u rechtstreeks van uw gsm kunt bedienen en zelfs A3 multifunctionele printers.

Een professionele printer kopen of leasen.

Bij de keuze van een professionele printer zult u op zoek moeten gaan naar het toestel dat over de beste kwaliteiten beschikt en het beste past bij uw specifieke zakelijke behoeften. Er zijn vele verschillende professionele printers te koop en dat van alle merken en types. Zelfs met een beperkt budget zult u al een goede professionele printer kunnen kopen maar de mogelijkheden en functies zullen dan natuurlijk beperkter zijn. Moet u verschillende printers tegelijk kopen voor meerdere medewerkers op uw kantoor dan is het soms voordeliger om hetzelfde type in een groot aantal aan te kopen. In dat geval zult u er voor moeten zorgen dat u een type kiest dat voor iedereen geschikt is.

Behalve kopen kunt u een professionele printer ook leasen. U bepaalt dan met de hulp van een leasingmaatschappij welke printer of multifunctionele printer het beste bij uw bedrijf past. Op basis daarvan stellen zij u dan een bepaald printer en een bepaalde printer lease voor. Zo bent u zeker van het bedrag dat u maandelijks betaalt en geniet u ook van een zekere mate van flexibiliteit. Moesten uw behoeften gedurende het leasecontract veranderen dan kunt u steeds overschakelen naar een andere printer. Bovendien bieden de meeste leasing maatschappijen ook een service contract aan zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over onderhoud en herstellingen.

Wenst u een professionele printer te kopen of te leasen dan kunt u hier uw zoektocht naar en geschikte leverancier of leasing maatschappij beginnen. Geef hier uw gegevens op en wij bezorgen gratis en binnen de 48 uur offertes van minstens 4 verschillende leveranciers.

Wij kunnen u helpen leveranciers, te vinden door antwoord te geven op slechts enkele vragen
Hebt u reeds een kopieermachine ?