Een leven zonder een professionele scanner

Kan u het zich nog inbeelden? Alles moeten faxen, niets kunnen scannen en heel veel versturen met de post?

Kan u het zich nog inbeelden? Alles moeten faxen, niets kunnen scannen en heel veel versturen met de post?

Voor velen onder ons, vooral dan de jongere generatie lijkt dit een totaal ongeloofwaardig fenomeen. Vandaag de dag wordt hoegenaamd alles ingescand en doorgemaild waardoor we binnen een aantal minuten kunne beschikken over de documenten die we nodig hebben. Vroeger was dit echter totaal anders… Met de komst van de fax was er al heel wat vooruitgang maar voordat er sprake was van de fax moest men alles nog via post verzenden. Dit betekende dikwijls dagenlang wachten op bepaalde documenten, documenten die verloren gingen in de post en dus veel tijdsverlies.

Met de komst van het faxapparaat was men al een heel stap verder. Men kon nu documenten doorfaxen naar mekaar en op die manier binnen de minuut alles ontvangen van brieven wat men wou versturen zonder hier een postzegel te moeten aan spenderen.  Maar men zag ook dat een fax zijn beperkingen had, vooral dan op gebied van duidelijkheid, snelheid en efficiëntie. Veel documenten waren ietsje te donker en konden toch niet gefaxt worden. Bovendien had men niet altijd een bewijs of een fax wel effectief doorgestuurd was, wat leidde tot diverse discussies op gebied van wettelijke zaken.

De scanner bracht soelaas

Met de komst van de scanner waren er heel wat problemen niet meer van toepassing die men destijds met een faxapparaat wel had. Men kon gewoon een document inscannen en via mail versturen zonder dit nog via de telefoonlijn te moeten doen. Men kon eerst bekijken of hetgeen men doorstuurde wel duidelijk was en desnoods een nieuwe scan nemen. Met het faxen was dit totaal niet mogelijk.  Destijds was een scanner een dure aanschaf en moest men heel wat euro’s neertellen om een soortgelijk toestel te kunnen aanschaffen. Ondertussen is dit lang niet meer het geval en is er in vele toestellen zoals een printer of een kopieermachine ook al een professionele scanner inbegrepen. Men hoeft dus geen apart toestel meer aan te schaffen en dus ook geen additionele kosten meer te creëren.

Scannen wordt kinderspel

Het scannen van een document met een professionele scanner is zo makkelijk geworden dat iedereen zich aan deze activiteit kan wagen. Dit is ook de reden dat het zo vaak en door iedereen gebruikt wordt. Men moet geen aparte cursus volgen om ermee te kunnen werken, wat betekent dat ook oudere personen zich perfect een weg kunnen banen in de wereld van het scannen. Uiteraard zijn er ook prijsverschillen in de aankoop van de toestellen en is het beter eerst diverse toestellen tegen mekaar af te wegen alvorens over te gaan tot een aankoop.

Wij bieden u hulp bij deze zoektocht en als u vandaag uw offertes aanvraagt bezorgen wij u binnen de 48 uur offertes van diverse toestellen en leveranciers zodat u probleemloos alles kan vergelijken. Op die manier haalt u er het meest voordelige toestel uit en kan u veel euro’s besparen.

Vraag dus vandaag nog uw offerte aan en twijfel niet langer!

Wij kunnen u helpen leveranciers, te vinden door antwoord te geven op slechts enkele vragen
Hebt u reeds een kopieermachine ?