Ricoh kopieermachines

Bent u op zoek naar kopieermachines van Ricoh? We vinden voor u de beste aanbiedingen. Het is gratis en vrijblijvend!

Of u nu op zoek bent naar een ingenieus toestel, of een basic kopieermachine, bij Ricoh is de keuze eindeloos. Een klein toestel of een groot, Ricoh kan op al uw vragen het gepaste toestel leveren.

 

Het bedrijf Ricoh: producent van kopieermachines

Kopieermachines zijn één van de producten waar het bedrijf Ricoh wereldwijd voor bekend is. Het werd in 1936 opgericht in Japan. Aanvankelijk was het de bedoeling om lichtgevoelig papier te maken. Maar twee jaar later werden ook reeds camera’s geproduceerd en vanaf 1955 gooide Ricoh zich op de markt van de kantoormachines. In 2005 stond Ricoh op nummer één in de wereld wat betreft de producenten van kopieermachines.

 

De voordelen van een kopieermachine van Ricoh

Als u overweegt om een kopieermachine van Ricoh te installeren in uw bedrijf, dan doet u ongetwijfeld een goede keuze.
Enkele voordelen en mogelijkheden op een rijtje:

  1. Reusachtig groot gamma. Of u nu een klein eenvoudig kopieertoestel wilt, of u wilt professionele afdrukken maken, bij Ricoh vindt u wat u zoekt. Zo kan u kiezen tussen meer dan 30 toestellen.
  2. Kwaliteit. De afdrukken van Ricoh kopieermachines zijn steeds van een superieure kwaliteit. Of het nu om een zwart-wit kopie gaat of een kleurenkopie, u kan steeds rekenen op een degelijke afdruk.
  3. Service. Bij Ricoh staan tientallen technici voortdurend paraat om eventuele problemen met uw toestel zo vlug mogelijk te komen oplossen.
  4. Degelijkheid. Ricoh behoort al acht jaar op rij tot de top van producenten van kopieermachines.
  5. Rendabiliteit. De kopieermachines werken uiterst efficiënt, met een snelheid tussen 16 pagina’s per minuut tot maar liefst 75 pagina’s per minuut.
  6. Duurzaamheid. Apparaten van Ricoh worden wereldwijd geprezen omwille van hun duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.
  7. Mogelijkheid om uw toestel te kopen of te leasen.

 

Welke kopieermachine van Ricoh kiezen?

Het gigantische aanbod en de vele mogelijkheden die er zijn met een kopieermachine van Ricoh heeft ook een nadeel: het wordt moeilijk om te kiezen. Alvorens u de juiste keuze maakt, overweegt u wat u allemaal van uw toestel verwacht. Wenst u alleen zwart-wit kopieën of kopieert u regelmatig in kleur? Drukt u alleen af op A4 formaat of zijn andere formaten ook nodig? Is de snelheid van kopiëren van belang? Zijn er veel gebruikers voor het toestel? Moet het toestel naast kopiëren ook kunnen printen, faxen, scannen,…
Het is duidelijk: om de juiste keuze te maken zit u bijna in een jungle. Om de weg niet kwijt te geraken in deze jungle en om geen zinvolle tijd te verliezen, kan u daarom beroep doen op organisaties die voor u de gepaste oplossing zoeken. U geeft via internet in wat u verwacht van uw machine, en men gaat gratis en vrijblijvend voor u op zoek naar meerdere offertes. Deze zitten binnen de 48 uren in uw mailbox, zodat u nog één ding moet doen: de juiste keuze maken uit de offertes.

Wij kunnen u helpen leveranciers, te vinden door antwoord te geven op slechts enkele vragen
Hebt u reeds een kopieermachine ?