Sharp is innovatief

Sharp is een bedrijf dat opgericht werd in 1912 en ondertussen wereldwijd marktleider is geworden in LCD-technologie.

Sharp is een bedrijf dat opgericht werd in 1912 en ondertussen wereldwijd marktleider is geworden in LCD-technologie.

Maar naast televisie en computerschermen biedt Sharp ook nog heel wat andere innovatieve producten aan zoals printers, kopieermachines, zonnepanelen,… Voor Sharp is het een streefdoel om producten te ontwikkelen die zowel het leven op kantoor als thuis kunnen vergemakkelijken en veraangenamen.

Sharp in twee delen: businesselektronica en consumentenelektronica

Deze verdeling loopt echter steeds meer over in mekaar omdat meer en meer productengroepen geschikt zijn voor eigenlijk beide onderverdelingen. Maar Sharp levert niet enkel kantoor- en computertoestellen maar ook revolutionaire plasmaclusters, luchtreinigers, energiebesparende LCD-displays,… Daar wordt het dan ook duidelijk dat Sharp enorm bezig is met het milieu en energievriendelijke toestellen. Dit is namelijk ook een markt die vandaag de dag meer en meer alle andere markten onderdrukt want milieu en omgeving worden altijd maar belangrijker. Alle toestellen en ingrepen zijn goed zolang ze het milieu sparen en energievriendelijke symptomen vertonen. Dus ook Sharp doet daar aan mee en dit legt hen zeker geen windeieren.

Printers, kopieermachines, scanners, alles in 1

Ook bij Sharp is de tijd uiteraard niet blijven stilstaan en ook bij hun toestellen is de evolutie zeer goed te volgen. Sharp is namelijk producent van zowel printers, kopieermachines, scanners en kassasystemen maar ook toestellen die verschillende functies in 1 bevatten zijn geen nieuwtje. De toestellen zijn stuk voor stuk elektronische snufjes die zeer makkelijk in gebruik zijn. Er bestaan diverse modellen, aangepast aan de functies die u nodig hebt in een toestel en aan hoeveel plaats u kan vrijmaken voor een toestel. Sommige toestellen zijn uiteraard groter dan andere en dan moet men op dat ogenblik gaan bekijken wat er haalbaar is en hoeveel men het toestel daadwerkelijk ook zal gebruiken.

Sharp dienst na verkoop

De dienst na verkoop van Sharp staat steeds paraat om u te helpen bij allerlei problemen en onduidelijkheden in verband met uw Sharp apparaat. U staat er dus, na uw aankoop, nooit alleen voor en dit is voor vele mensen ook wel een groot voordeel.

Sharp en zonne-energie

Als een van de pioniers in zonne-energie heeft Sharp heel wat belangrijk werk verricht op vlak van het industrieel gebruik van deze soort energie. Met haar eigen milieuverantwoordelijkheid is Sharp wereldwijd een van de grootste spelers op gebied van onderzoek naar een intensiever gebruik van onze zonne-energie. En uiteraard is dit een aspect dat we zeker niet over het hoofd mogen zien. Vandaag de dag is er alsmaar meer en meer te doen rond energiebesparing, zonne-energie, bescherming van het milieu… Ook op gebied van kantoorproducten en huishoudapparaten is het belangrijk dat men ook rekening blijft houden met deze piste. We horen meer en meer dat iedereen zijn steentje moet bijdragen op vlak van milieu dus moeten ook de grote bedrijven hiermee rekening houden en proberen hun producten aan deze voorwaarden te doen beantwoorden.

U zal dus ongetwijfeld overtuigd zijn van het professioneel en intensief onderzoek van Sharp en zeker ook van de kwalitatief hoogstaande producten die zij dagdagelijks produceren. Vraag dus vandaag nog uw offertes aan voor de Sharp producten en wees overtuigd van het feit dat de aanschaf van een Sharp toestel uw werking op kantoor zeker zal verbeteren.

Wij kunnen u helpen leveranciers, te vinden door antwoord te geven op slechts enkele vragen
Hebt u reeds een kopieermachine ?