Een snelle scanner

De all-in-one toestellen die zowel een scanner, printer, fax en kopieerapparaat combineren worden steeds populairder omdat ze het aantal toestellen dat u moet kopen en waarvoor u een plaatsje moet vinden op uw kantoor doet verminderen.

De all-in-one toestellen die zowel een scanner, printer, fax en kopieerapparaat combineren worden steeds populairder omdat ze het aantal toestellen dat u moet kopen en waarvoor u een plaatsje moet vinden op uw kantoor doet verminderen. De aparte producten en dan vooral de scanner worden hierdoor minder verkocht. Toch zijn kan het aankopen van een aparte en snelle scanner interessant zijn. Met een aparte scanner kunt u een toestel kopen dat volledig aan uw behoeften op het gebied van scannen beantwoordt. U heeft echt de keuze tussen een documentenscanner of en scanner voor foto’s, een mogelijkheid die u niet heeft bij een all-in-one toestel.

Welke scanners zijn er?

De scanners die momenteel op de markt zijn worden onderverdeeld in 2 categorieën die elk hun eigen specialiteiten hebben. Er zijn de foto- en diascanners die interessant zijn als u vooral negatieven, dia’s en foto’s wilt scannen. Deze scanners hebben een hoge resolutie en een hoge mate van kleurechtheid maar is snelheid niet zo belangrijk. Het andere type scanners zijn de documentscanners. Bij deze scanners is snelheid wel degelijk heel belangrijk. Vele bedrijven schaffen een snelle scanner aan om hun administratie te digitaliseren als back-up of ter vervanging van de papieren documenten. Aangezien ook hier het principe “time is money” telt, is het van belang dat een documentscanner zo veel mogelijk documenten zo snel mogelijk kan scannen.

Bij beide soorten van scanners zal ook de interface een invloed hebben op de snelheid van de scanner. Met de interface sluit u de scanner op uw computer aan en deze interface bepaalt de snelheid waarmee de scanner de data naar uw computer doorstuurt. De meest gebruikte vorm van interface bij een snelle scanner is de USB-poort.

Wat doet een snelle scanner?

Wilt u het meeste halen uit de huidig krachtige bedrijfstoepassingen dan zal het overzetten van uw papieren documenten naar een digitale versie in de toekomst steeds belangrijker worden. U zult dus nood hebben aan een snelle scanner die uw documenten op een hoogwaardige en snelle manier kunnen scannen en die een betrouwbare en hoogwaardige beeldinvoer hebben met een eenvoudige bediening en die makkelijk te onderhouden zijn. Een snelle scanner moet ervoor zorgen dat uw informatiebeheer efficiënter en minder tijdrovend wordt zodat u binnen uw bedrijf tijd en geld kunt besparen en voor andere investeringen kunt gebruiken. Bovendien zorgt de digitalisering van uw papieren documenten ervoor dat deze documenten snel en eenvoudig opgeslagen kunnen worden en zo toegankelijk worden voor meerdere personen op verschillende plaatsen binnen uw bedrijf.

Bent u op zoek naar de beste leveranciers voor een snelle scanner? Vraag dan hier uw gratis offertes aan en wij bezorgen ze u binnen 48 uur

Wij kunnen u helpen leveranciers, te vinden door antwoord te geven op slechts enkele vragen
Hebt u reeds een kopieermachine ?