Een tweedehands kopieermachine overwegen?

Een tweedehands kopieermachine nodig: maak een aanvraag via deze website en ontvang gratis 4 offertes van erkende leveranciers.

Kopieermachines, printers, faxtoestellen en scanners zijn apparaten die uit moderne bedrijven niet meer weg te denken zijn. Toch is de aankoop van deze apparaten niet meteen een peulschil. Aangezien dergelijke apparaten ook kunnen geleaset worden, is het niet abnormaal dat er op de markt van de tweedehands toestellen heel wat beschikbaar is.

 

Waarom een tweedehands kopieermachine?

Als iemand overweegt om een tweedehands kopieermachine aan te schaffen, dan is daar doorgaans maar één doorslaggevend argument voor: de prijs. Het is nogal logisch dat een tweedehands machine een pak goedkoper is dan een nieuwe machine. Toch moet men met de nodige voorzichtigheid te werk gaan om een tweedehands machine te kopen. Goedkoop zou anders wel eens heel duur kunnen uitvallen. Als u een machine koopt die er de beste tijd heeft op zitten, dan moet u zich afvragen of u wel geld zal uitsparen. De kans dat u heel wat geld aan herstellingen gaat moeten uitgeven, is namelijk niet gering.
Verder kan men als argument voor een tweedehands kopieermachine aanhalen dat er niet veel kopieën moeten gemaakt worden in het bedrijf. In dat geval is het inderdaad de moeite om te overwegen of er niet beter in een tweedehands toestel te investeren in plaats van in een nieuw toestel.

 

Waar vind je tweedehands kopieermachines?

Er zijn tal van sites waar men tweedehands kopieermachines kan vinden. Toch doet u er goed aan om deze sites goed te doorlopen alvorens u een beslissing neemt. Wat vooral van belang is bij de aankoop van een tweedehands kopieermachine is het aantal kopieën die de machine reeds maakte.
Via zoekertjessites vindt u vast en zeker een groot aanbod. Bedenk wel dat u deze aankoop fiscaal niet kan inbrengen als u de machine van een particulier koopt. Sowieso is de aankoop van een kopieermachine iets wat je goed moet overwegen. Maar bij een tweedehands machine is dit overwegen nog meer nodig.

Bekijkt u eens goed het aanbod van tweedehands kopieermachines. U zal merken dat u voor een degelijk toestel nog heel wat geld zal moeten ophoesten. Laat dan ook eens enkele offertes maken voor kopieermachines. U geeft via internet in wat uw verwachtingen zijn van de machine. Binnen de kortste keren krijgt u enkele offertes in uw mailbox die u rustig kan doornemen. De kans dat u zal vaststellen dat u uiteindelijk beter af bent met een nieuw toestel zal niet klein zijn.

 

Waar let je op bij de aankoop van een tweedehands kopieermachine?

Als u een tweedehands kopieermachine wenst aan te kopen zijn er een aantal zaken waar u zeker moet naar informeren:

  • hoeveel kopieën maakte het toestel reeds?
  • had het toestel een onderhoudscontract of niet? Toestellen die een onderhoudscontract hebben, zijn doorgaans beter onderhouden dan toestellen die dit niet hebben.
  • waarom wordt het toestel weggedaan?
  • uiteraard probeert u enkele kopieën uit met het toestel.

 

Wij kunnen u helpen leveranciers, te vinden door antwoord te geven op slechts enkele vragen
Hebt u reeds een kopieermachine ?