Zoek

Analoog en digitaal fotokopieerapparaat

Hoewel de meesten onder ons maar 1 soort van fotokopieerapparaat kennen bestaat er wel degelijk nog een verschil tussen de analoge kopieermachine en de digitale. Het analoog fotokopieerapparaat gebruikt eigenlijk een soort van elektronisch geladen rol, namelijk de drum. Deze bevat onder andere een semiconductor als coating waardoor deze kan geleiden bij vormen van lichtinval. De drum draait langs de toner die eigenlijk een soort van inkt is. De drum bevat nu toner op de plaatsen waar er een tekst of afbeelding stond. Daarna haalt men de toner langs een leeg blad en wordt hij hieraan gehecht en gesmolten op het papier. Dit kan er niet meer af en dus is onze afbeelding of tekst gekopieerd.

Lire plus »

Alle kiekjes afdrukken met uw eigen fotoprinter

Vindt u het ook super om al uw herinneringen vast te leggen met uw digitale camera? Dat zal wel want alles evolueert zodanig snel dat men regelmatig de tijd zou willen stilzetten. Het achteraf bekijken van foto’s die jaren geleden genomen zijn is namelijk een super aangename bezigheid en het zal u ook immens veel plezier bezorgen. Uiteraard is het noodzakelijk de genomen foto’s af te drukken op fotopapier. U kan uw foto’s laten afdrukken maar wat nog veel handiger is, u kan gewoon ook zelf thuis de foto’s afdrukken wanneer u een fotoprinter aanschaft.

Lire plus »

Thermische printers en hun werking

Veel mensen kennen de thermische printers niet en hebben dan ook geen flauw idee van de voordelen van een soortgelijk toestel.
Thermische printers worden veel gebruikt bij het afdrukken van etiketten of bonnen. Een thermische printer zet namelijk tekst op papier door gebruik te maken van hittegevoelig papier. Dit papier bevat bepaalde chemische stoffen die bij verhitting een verbinding aangaan. De verhitting komt tot stand door een printkop en op deze printkop bevinden zich een aantal punten. Deze punten worden verhit en het papier wordt dan onder lichte druk langs deze punten geleid.

Lire plus »
Wij kunnen u helpen leveranciers, te vinden door antwoord te geven op slechts enkele vragen
Hebt u reeds een kopieermachine ?