Technologie

De fotoprinter

U weet niet waar uw zoektocht naar een fotoprinter te beginnen? Geen angst! Geef via internet uw verwachtingen op en er wordt voor u gratis en vrijblijvend gezocht naar meerdere offertes. Deze offertes krijgt u binnen de kortste keren in uw mailbox. Op die manier kan u thuis of op het bureau rustig vergelijken zonder veel tijd te verliezen.

lire plus »

Grootformaat printer

Ziet u het nog zitten om welke printer te kiezen? Of is de schrik u om het hart geslagen? Dan bestaat de oplossing er in dat u via internet doorgeeft aan welke eisen uw grootformaat printer moet voldoen. Er worden dan voor u – gratis en vrijblijvend – meerdere offertes opgemaakt.

lire plus »

Een multifunctionele printer die al uw overige toestellen kan vervangen

Waarom een multifunctionele printer? U kent het probleem ongetwijfeld ook: plaatsgebrek op uw bureau of in uw kantoor… U kocht destijds een printer die bekend stond als zijnde de “beste printer”, u had daarnaast dan nog een scanner nodig een uiteraard ook een kopieerapparaat. U kon uiteraard ook een printer leasen maar u kocht deze toch liever zodat u niet maandelijks een huurbedrag diende te betalen. Printers kopen heeft volgens sommigen veel nadelen maar uiteraard ook zeer veel voordelen. De vraag is uiteraard of nu niet toe bent aan een nieuw toestel?

lire plus »

Xerox kopieermachines

Het bedrijf xerox maakt onder meer kopieerapparaten, printers en andere grafische apparatuur en is daarnaast actief in de dienstverlening voor onder meer grafische bedrijven. De kopieerapparaten van xerox behoren tot de meest bekende. U vindt meer over xerox op xerox.be

lire plus »
Wij kunnen u helpen leveranciers, te vinden door antwoord te geven op slechts enkele vragen
Hebt u reeds een Kopieermachine ?