Technologie

A3 printer kopen

Als u op kantoor op regelmatige basis tabellen of professionele presentaties moet printen dan kan een A3 printer kopen u daarbij aanzienlijk helpen. Als u een tabel of een presentatie op A3 formaat kunt printen in plaats van op A4 dan zal dit een veel beter en duidelijker beeld geven waardoor de boodschap ook sneller en correcter zal overkomen.

lire plus »

Brother

De firma Brother is al in 1908 in Japan ontstaan als een werkplaats voor de herstelling van naaimachines. Vandaag is het uitgegroeid tot 1 van de grootste producenten van printers (laserprinters, zwart-wit printers, kleurenprinters en LED printers), multifunctionele printers (laser, LED, inktjet, zwart-wit en kleur), faxen en naai- en borduurmachines.

lire plus »

Compacte printer

Niet iedereen heeft thuis of op kantoor voldoende plaats om een groot print- , fax- of kopieertoestel te plaatsen. In die gevallen kan een compacte printer, een inktjet of laserprinter, een oplossing bieden.

lire plus »

Kassaprinter

Als u voor uw winkel of horecazaak een kassa gekocht heeft dan zult u, indien de kassa geen geïntegreerde printer heeft, ook een kassaprinter moeten aanschaffen om uw bestelbonnen en rekeningen te kunnen printen.

lire plus »

Minolta

Konica Minolta is een toonaangevende leverancier van beeldapparatuur. Behalve de apparatuur zelf bieden ze ook producten, diensten en oplossingen aan die essentieel zijn voor alle takken van de digitale beeldverwerking.

lire plus »

Printer met fax

Niet alle bedrijven hebben de plaats en het budget om een aparte printer en fax en vaak ook nog een scanner en kopieerapparaat aan te schaffen. Vandaar dat er vaak een printer met fax of een all-in-one printer gekocht wordt.

lire plus »
Wij kunnen u helpen leveranciers, te vinden door antwoord te geven op slechts enkele vragen
Hebt u reeds een Kopieermachine ?