Technologie

Een snelle scanner

De all-in-one toestellen die zowel een scanner, printer, fax en kopieerapparaat combineren worden steeds populairder omdat ze het aantal toestellen dat u moet kopen en waarvoor u een plaatsje moet vinden op uw kantoor doet verminderen.

lire plus »

Thermische printers en hun werking

Veel mensen kennen de thermische printers niet en hebben dan ook geen flauw idee van de voordelen van een soortgelijk toestel.
Thermische printers worden veel gebruikt bij het afdrukken van etiketten of bonnen. Een thermische printer zet namelijk tekst op papier door gebruik te maken van hittegevoelig papier. Dit papier bevat bepaalde chemische stoffen die bij verhitting een verbinding aangaan. De verhitting komt tot stand door een printkop en op deze printkop bevinden zich een aantal punten. Deze punten worden verhit en het papier wordt dan onder lichte druk langs deze punten geleid.

lire plus »

Kleurenprinter

Herinnert u zich nog de tijd waarin de televisie nog enkel bestond in zwart-wit? Uiteraard super lang geleden niet… maar toch was dit destijds ook een supergrote doorbraak op gebied van technologie. Een beeld bekijken op een scherm dat iedereen kon bekijken tegelijkertijd was echt een mirakel.

lire plus »

Canon kopieerapparaat

Wat kost al dat fraais horen we u zeggen. Als u enig zicht wilt hebben in de kostprijs van de producten van Canon, dan kan u offertes aanvragen. Via internet kan u uw wensen opgeven en dan wordt er gratis en vrijblijvend voor u gezocht naar meerdere offertes. Zo verliest u geen tijd en kan u doen waar u goed in bent.

lire plus »
Wij kunnen u helpen leveranciers, te vinden door antwoord te geven op slechts enkele vragen
Hebt u reeds een Kopieermachine ?