Definitie

Draagbare scanner zorgt voor gemak

Vele jaren geleden werden de eerste scanners in gebruik genomen. Men vond het toen een superuitvinding en nog steeds worden scanners alsmaar minder en minder misbaar in de wereld van de bedrijven. Iedereen beschikt inmiddels over een scanner die alle bestanden kan inlezen en meestal direct via mail kan worden doorgestuurd naar een andere correspondent.

lire plus »

Scanners hebben ons leven makkelijker gemaakt

Weet u nog, toen u vroeger in de supermarkt aan de kassa stond, hoe lang het kon duren voor alle prijzen waren ingetikt in de kassa? In de kleinere winkeltjes en lokale supermarktjes gebruikt men dikwijls nog steeds dit kassasysteem maar we kunnen ons niet voorstellen als men naar grote ketens gaat dat men daar nog manueel alle prijzen moet intikken…

lire plus »

Het faxapparaat kent zijn oorsprong in Japan

De digitale fax is oorspronkelijk in Japan ontwikkeld maar de faxmachine zelf heeft echter zijn oorsprong gevonden bij een Schotse horlogemaker die een octrooi had verkregen op een kopieertelegraaf.
Men zou ons gek verklaard hebben.
Hadden we vroeger tegen iemand verteld dat we binnen een bepaald aantal jaren via een telefoonlijn teksten zouden doorsturen naar iemand die aan de andere kant van de wereld zou kunnen zitten, dan zouden ze ons zeker gek verklaard hebben. Men zou zich onmogelijk kunnen voorstellen hebben dat we een faxapparaat zouden kunnen gemaakt hebben. Als we nu ondertussen al die jaren later kijken, dan zijn er geen bedrijven meer die niet beschikken over een fax en de meeste particulieren beschikken ook al over een laserprinter, fax al dan niet ingebouwd.

lire plus »
Wij kunnen u helpen leveranciers, te vinden door antwoord te geven op slechts enkele vragen
Hebt u reeds een Kopieermachine ?