Hoe kiezen ?

Een scanner kopen

Een scanner kopen die geschikt is voor uw bedrijf is niet zo makkelijk als het lijkt. Het is een toestel waarmee u afbeeldingen, teksten, tekeningen, grafieken of foto’s kunt omzetten in een digitale afbeelding die u dan op uw computer kunt opslaan, kunt printen of per e-mail verzenden.

lire plus »

Kopen van een printer voor laptop of desktop

Meer en meer mensen schaffen zichzelf een laptop aan omdat dit uiteraard veel compacter en makkelijker is in gebruik. Een laptop kan men overal meenemen en bijgevolg kiezen voornamelijk zelfstandigen en zakenmensen ervoor om nog enkel een laptop aan te schaffen en geen desktop meer in huis te halen.

lire plus »

Een printer kopen: tips en mogelijkheden

Een printer is een toestel dat wordt gebruikt voor het afdrukken van teksten en afbeeldingen, dat weet iedereen. Maar ook dit apparaat ontsnapt niet aan de constante vernieuwing in de electronica wereld. Zo heb je al toestellen waarmee je kan printen, scannen en kopiëren. Men heeft dus geen verschillende apparaten meer nodig om meerdere functies te kunnen uitvoeren. Handig is dit uiteraard maar voor mensen die het louter willen houden bij afdrukken hoeft dit allemaal niet. In dergelijke gevallen kan men beter een simpel toestelletje aankopen, wat ook lager zal zijn in prijs maar toch de nodige kwaliteit en snelheid kan leveren.

lire plus »

Kies voor een Kyocera kopieermachine

U zal ongetwijfeld al veel reclamefolders gezien hebben die elk voor zich keer op keer beweren dat ze de beste toestellen in huis hebben. Elk voor zich proberen ze u als consument ervan te overtuigen voor hun product te kiezen. Bij vele merken gaat dit soms echt wel heel ver en is er al lang geen sprake meer van het eerlijk voorstellen van het te verkopen product. Men maakt beloftes die men niet kan inlossen, stelt het toestel helemaal anders voor dan wat het is of laat de prijs zodanig laag zakken dat de kwaliteit nagenoeg onbestaand is.

lire plus »
Wij kunnen u helpen leveranciers, te vinden door antwoord te geven op slechts enkele vragen
Hebt u reeds een Kopieermachine ?