Hoe kiezen ?

Een laserprinter bespaart u tijd en geld als u de juiste kiest.

Vele mensen weten wel wat een printer is maar dikwijls weten ze het verschil niet tussen de diverse soorten printers die er ondertussen op de markt zijn. De meeste mensen schaffen vandaag de dag een laserprinter of zelfs een all in one laserprinter aan. Er bestaan ook inkjetprinters maar de snelheid van deze printers is minder groot dan die van een laserprinter.

lire plus »

Kopieermachine: hoe een keuze maken?

De kopieermachine blijft nog steeds een van de belangrijkste toestellen in elk kantoor, ook al wordt er al jaren gesproken over het ‘paperless office’. Heel wat documenten zijn niet in elektronische vorm beschikbaar, zodat u ze nog steeds met een kopieermachine moet vermenigvuldigen om ze te kunnen verdelen. In heel wat sectoren (denken we bijvoorbeeld aan verzekeringen, hypotheken, …) is het ook een wettelijke verplichting om over papieren kopieën van documenten te beschikken, zodat een kopieermachine ook hier onmisbaar is. Maar hoe gaat u te werk bij het kiezen van een kopieermachine? Dit artikel wijst u de weg!

lire plus »
multifunctionele kopieerapparaat

Kopieerapparaten: soorten

Alle kopieerapparaten op de markt vervullen dezelfde basisfunctie: het maken van identieke kopieën van documenten. Alle kopieerapparaten werken grosso modo ook met dezelfde technologie, die te vergelijken is met die van laserprinters. Toch zijn er nog heel wat verschillen tussen kopieerapparaten. We zetten enkele soorten hier even op een rijtje.

lire plus »

Copiers: de kosten

Het is best om een goed beeld te hebben van de kosten wanneer u van plan bent om copiers aan te schaffen voor uw bedrijf. Traditioneel wordt bij copiers een onderscheid gemaakt tussen de vaste en variabele kosten. Het is belangrijk om beide goed in te schatten alvorens een beslissing te nemen.

lire plus »
Wij kunnen u helpen leveranciers, te vinden door antwoord te geven op slechts enkele vragen
Hebt u reeds een Kopieermachine ?